Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazolový boršč

fotka Fazolový boršč
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Fazolový boršč:

50 g angl. slaniny  | 1 lžíce kečupu  | 1/2 lžičky oregana  | 150 g rajčat  | 1 str. česneku  | 1/2 lžičky pepře  | 50 g párku  | 100 g zelené papriky  | 1 feferonka  | 20 g másla  | 1/2 lžičky majoránky  | 80 g suchých fazolí  | 50 g cibule  |  sůl  | trocha hladké mouky

Postup přípravy receptu Fazolový boršč:

Fazole namočíme přes noc, případně na 3 hodiny v 600 ml vody. Potom je uvaříme ve stejné vodě téměř doměkka. Přidáme na kostičky nakrájený oloupaný párek a anglickou slaninu, oloupaná rajčata a cibuli nakrájené na půlkolečka, papriku na proužky a česnek a feferonku bez jader na drobné kostičky. Přidáme bujón, kečup, sůl a ostatní koření. Uvedeme do varu a vaříme cca 5 minut.

Mezitím si z másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme ji 100 ml studené vody, rychle rozmícháme a přidáme do polévky. Vaříme dalších 10 minut. Podáváme s chlebem.


Fotky receptu Fazolový boršč:

Fazolový boršč
Fotky vložil: cudovluc 
Hodnocení receptu Fazolový boršč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !