Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazolový dip s lososem a křupavými plackami

fotka Fazolový dip s lososem a křupavými plackami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Fazolový dip s lososem a křupavými plackami:

6 placek pita  | 2 lžíce oliv. oleje  |  sůl  | 2 lžíce nasek. kopru  |  dip:  | 400 g steril. bílých fazolí  | 200 g bílého jogurtu  | 220 g uzeného lososa  | 1 lžíci nasek. kopru  | 1 lžíci citr. šťávy  |  sůl a pepř  | dle chuti ředkvičky k přkusování

Postup přípravy receptu Fazolový dip s lososem a křupavými plackami:

1. Fazole a jogurt rozmixujte dohladka. Přisypte lososa a několikrát krátce prošlehněte, aby maso zůstalo v kouscích. Přesuňte do mísy, vmíchejte kopr i citronovou šťávu, osolte a opepřete. Dip můžete připravit den předem a uchovat v chladu.

2. Troubu předehřejte na 200, horkovzdušnou na 180 ˚C. Placky roztrhejte na menší kousky a rozložte na dva pečicí plechy. Zakapejte olejem, posypte solí a koprem. Pečte dokřupava; trvá to tak sedm minut.


Fotky receptu Fazolový dip s lososem a křupavými plackami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fazolový dip s lososem a křupavými
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !