Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Feijoada (fazolačka)

fotka Feijoada (fazolačka)
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Feijoada (fazolačka) :

400 g vepřové panenky,  | 250 g uzené klobásy,  | 1 cibule  | 1 pórek  | 5 stroužků česneku  | 1 konzerva barevných fazolí,  | 2 KL mleté sladké papriky  |  mletý koriandr  |  mleté chilli  | 2 mrkve  | 1/2 celeru  | 2 šálky masového vývaru  |  sůl  |  pepř  |  olivový olej  |  Farofa (opražená manioková mouka)  | 2 PL másla  | 3 PL maniokové mouky (lze nahradit kukuřičnou)

Postup přípravy receptu Feijoada (fazolačka) :

Na oleji orestujeme na kostičky nakrájené vepřové maso, osolíme, opepříme a opaprikujeme. Dále přidáme jemně nakrájenou zeleninu, fazole, rozmačkaný česnek a koření a chvíli vše podusíme. Ke konci přidáme oloupanou a na malé kousky nakrájenou klobásu. Na závěr připravíme farofu. Na rozpuštěném másle opražíme maniokovou mouku do světle hnědého odstínu, osolíme ji a opepříme.


Fotky receptu Feijoada (fazolačka) :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Feijoada (fazolačka)
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka