Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 22.05. 2025
Dnes má svátek Emil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fenyklovo-mandlová polévka

fotka Fenyklovo-mandlová polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Fenyklovo-mandlová polévka:

2 lžíce olivového oleje  | 1 malá cibule, najemno nakrájená  | 2-3 bulvy fenyklu, očištěné a nakrájené na čtvrtky  | 2 stroužky česneku, oloupané  | 600 ml zeleninového vývaru  | 2 lžíce mletých mandlí  | 2 lžíce smetany ke šlehání  |  sůl a drcený pepř na dochucení  |  opečená bageta, případně s tapenádou (pomazánka z oliv a kaparů, hotový výrobek)

Postup přípravy receptu Fenyklovo-mandlová polévka:

1. V hrnci rozehřejte olej a osmahněte na něm cibulku, až zprůsvitní (asi čtyři minuty). Přidejte fenykl, česnek a polovinu vývaru. Uveďte do varu, snižte plamen a vařte asi čtvrt hodiny, aby byl fenykl měkký a vývar se z větší části odpařil.
2. Vlijte do robotu a přidejte mandle. Vše rozmixujte, vraťte do hrnce a přilijte zbylý vývar. Uveďte do varu a vmíchejte smetanu, případně dosolte a už nevařte. Opepřete, ozdobte fenyklovými ‚vlásky‘ a podávejte s bagetou.


Fotky receptu Fenyklovo-mandlová polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fenyklovo-mandlová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !