Vložil: | Akarali |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Filé na česneku a slanině:
600 g tresky(filé)
| 4 stroužky česneku
| 50 g slaniny
| kmín
| 1 lžíce másla
| trochu vody
| petrželová nať
| citron
| Vegeta
| sůl
| brambory
Postup přípravy receptu Filé na česneku a slanině:
Částečně rozmražené rybí filé potřete prolisovaným česnekem a osolte. Plátky vložte do zapékací mísy. Na rybu rovnoměrně rozložte prožky slaniny, posypejte kmínem a zakapejte rozpuštěným máslem.
Rybu pečte ve vyřáté troubě a průběžně podlévejte vodou. Upečené Filé na česneku a slanině posypte na drobno nakrájenou petrželkou a ozdobte citronem. Podávejte s vařenými brambory.
Fotky receptu Filé na česneku a slanině:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!