Použité suroviny receptu Filé na cibuli a slanině:
600 g rybího filé
| 2 větší cibule
| cca 150 g anglické slaniny
| sůl
| koření na ryby
Postup přípravy receptu Filé na cibuli a slanině:
Filé necháme rozmrznout a vytéct přebytečnou vodu. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a rozložíme do pekáče. Na cibuli naskládáme plátky anglické slaniny, na ni z obou stran osolené a okořeněné plátky ryby a překryjeme je dalšími plátky slaniny. Pekáč přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Není třeba používat tuk - slanina ho pustí dost, ani podlévat - vodu pustí cibule. Pečeme 30 minut. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami a zeleninovým salátem.
Fotky receptu Filé na cibuli a slanině:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!