Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu File s citronovou omáčkou:
1 cuketa
| fenykl
| 3 naťové cibulky
| 2 rajčata
| 8 kousků filé
| sůl a pepř
| 4 lžíce citronové štávy
| 300ml vývaru zeleninového bujonu
| 125g kysané smetany
| kayenský pepř
| lžíce sekané petrželky
Postup přípravy receptu File s citronovou omáčkou:
Zeleninu očistíme. Cuketu nakrájíme na kolečka, fenykl na proužky. Cibulku na kolečka. Rajčata na kostičky. Rybu osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Svaříme MAGGI vývar a naráz do něj nasypeme zeleninu kromě rajčat. Dusíme ji asi 7 minut. Zeleninu slijeme a uchováme v teple. Vývar nevyléváme.
Ve vývaru 6 minut vaříme filé, vyjmeme a uložíme k zelenině. Vývar zjemníme smetanou, rozmícháme ji a necháme přejít varem. Přidáme kousky rajčat s petrželkou a prohřejeme. Omáčku ochutíme solí a kayenským pepřem. Přidáme 2 lžíce citrónové šťávy a přelijeme jí zeleninu s rybou.
Fotky receptu File s citronovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!