600 g mraženého filé
| 0,5 dcl oleje
| 30 g másla
| 50 g mrkve
| 50 g celeru
| 50 g cibule
| 50 g hořčice
| 30 g hladké mouky
| 2 dcl jogurtu
| sůl
| pepř
| citrónová šťáva
| petrželka
Postup přípravy receptu Filé s hořčicí:
Na oleji s máslem usmažíme ustrouhanou mrkev, celer i petržel. Přidáme plátky filé - zakapeme citrónovou šťávou, osolené a opepřené - nepatrně podlijeme horkou vodou a zvolna 10-15 minut dusíme. Jogurt rozmixujeme s hořčicí, nadrobno pokrájenou petrželovou natí, případně ještě špetkou pepře, a omáčku na rybu se zeleninou na lijeme. Už nevaříme, ihned podáváme.
Fotky receptu Filé s hořčicí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!