Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Filé s kapustou a kmínovou omáčkou

fotka Filé s kapustou a kmínovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Filé s kapustou a kmínovou omáčkou:

dle potřeby: šťáva citronová  | 2 ks žloutek  | 1 lžička kmín  | 30 g máslo  | dle chuti: pepř mletý a sůl  | 3 lžíce strouhanka  | 750 g filé rybí  | 250 ml smetana  | 1 ks kapusta  | dle potřeby: máslo

Postup přípravy receptu Filé s kapustou a kmínovou omáčkou:

Kapustu očistíme a nakrájíme na tenké proužky. Na másle kapustu osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme kmín, zalijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme. Smícháme smetanu se žloutky, ochutíme a smícháme s kapustou, vložíme do vymazané zapékací misky. Filé nakrájíme na 4 kusy, zakapeme citronem, osolíme a opepříme. Na pánvičce rybu zlehka osmahneme a vše položíme na kapustu. Máslo smícháme se strouhankou a tuto směs rozložíme na rybu, zapékáme na 200 st. v troubě asi 20 minut.



Fotky receptu Filé s kapustou a kmínovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filé s kapustou a kmínovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !