Vložil: | Gabrielkas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
![6.5/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.5/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.5/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.5/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.5/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.5/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.5/10, hlasovalo 8 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![6.5/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6.5/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Filé s vinnou omáčkou :
4 porce mraženého filé
| trochu soli, citr.šťávy
| 2 lžíce oleje
| 1 ks cibule
| 1,5 dcl kečupu
| 1 dcl vína
| lžička škrobové moučky
| trochu soli, citr.šťávy, solamylu
Postup přípravy receptu Filé s vinnou omáčkou :
Na omáčku: Drobně nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme kečup, víno rozícháme se škrobovou moučkou, za stálého míchání uvedeme do varu a půl minuty vaříme. Osolíme a přidáme citr.šťávu.
Rybí filé pokapeme citr.šťávou, necháme chvilku proležet, osolíme a opečeme. Na talíři rybí filé přeložíme, přelijeme vinnou omáčkou a podáváme s dílky citrónu.
Fotky receptu Filé s vinnou omáčkou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!