Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Filé se smetanovým křenem

fotka Filé se smetanovým křenem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Filé se smetanovým křenem:

4 porce rybího filé  | dle chuti: citrónová šťáva  | dle chuti: sůl a pepř  | 2 lžíce másla  | Na krém:  | 3 lžíce čerstvě strouhaného křenu  | 4 dcl zakysané smetany  | 1 dcl rybího vývaru  | 1 lžíce hladké mouky  | 30 g másla  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Filé se smetanovým křenem:

Filé osolíme, opepříme, zakapeme citrónovou šťávou a opečeme na másle. (Můžeme obalit v hladké mouce.) Udržujeme v teple (v troubě, ale stačí zabalení do alobalu)
Křen jemně nastrouháme, zasypeme ho lžící hladké mouky, osolíme, zalijeme rybím (můžeme i kuřecím) vývarem, přidáme zakysanou smetanu a 30 g másla. Celé promícháme a za stálého míchání krátce povaříme.
Porce filé přelijeme křenovou omáčkou.


Fotky receptu Filé se smetanovým křenem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filé se smetanovým křenem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !