Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Filé v cuketové peřince

fotka Filé v cuketové peřince
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Filé v cuketové peřince:

4 porce filé(ne kostky)  | 5-6 ks menších až středních cuket  | 200 g nivy  |  petržel nebo kopr-podle chuti  | 4 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Filé v cuketové peřince:

Cukety rozkrájíme na tenké plátky podélně (4-5 mm). Posolíme, necháme 2 hodiny, šťávu slijeme. Rozdělíme je na 4. Naskládáme plátky vodorovně, trochu přes sebe. Na to dáme filé. Nivu nastrouháme, smícháme s petrželí nebo koprem a navršíme je na rybu. Plátky cuket přehmeme přes filé a opatrně přendáme na olejem vymazaný plech. Zbylým olejem pokapeme zabalené filety. Dáme zapéct zhruba na 17-20 min. do předehřáté trouby na 220 °C.
Mezitím osmažíme na oleji cibulku, přidáme jemně nakrájená oloupaná rajčata, necháme povařit 10 min., přidáme česnek, sůl a podáváme k opečenému filé.



Na omáčku: 1 cibule, 2 rajčata, 2 stroužky česneku, sůl, olej




Fotky receptu Filé v cuketové peřince:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filé v cuketové peřince
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !