Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.08. 2025
Dnes má svátek Bartoloměj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filé v lese

fotka Filé v lese
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Filé v lese:

8 kousků filé  | 300 g žampionů  |  granulovaná jíška  | 3 lžíce hořčice  |  sůl  | lžička másla  | 3 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu Filé v lese:

Žampiony očistíme, pokrájíme na plátky a podusíme do měkka na olivovém oleji. Podlijeme horkou vodou, přidáme granulovanou jíšku (nebo i čerstvou), vmícháme hořčiči, osolíme a uvaříme bešamel. Do zapékací mísy dáme máslo, necháme rozehřát v troubě. Na to položíme filé, zalijeme bešamelem s houbami a zhruba 20 minut zapékáme. Jinak je lépe udělat bešamelu hodně a spíše řidší, je o něj rvačka. Pokud bude řídký moc, je možné ho dozahustit ke konci zapékání. I po konci zapékání by měl mít konzistenci hustší omáčky.
Příloha: vařené brambory a brokolice.


Fotky receptu Filé v lese:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filé v lese
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !