Použité suroviny receptu Filé z tresky v těstíčku:
600 g filé z tresky
| sůl, mletý bílý pepř
| 1 lžíce citronové šťávy
| 100 g tvrdého sýra
| 250 g hladké mouky
| 600 ml mléka
| 2 vejce
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Filé z tresky v těstíčku:
Rybí filé opláchneme, osušíme a naporcujeme. Osolíme, okořeníme a pokapeme citronovou šťávou.
Z mouky, mléka a vajec připravíme těstíčko, přidáme nastrouhaný sýr a sůl. (Pokud je husté, ředíme mlékem, řídké zahustíme moukou.) Rybu namáčíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji ze všech stran.
Fotky receptu Filé z tresky v těstíčku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!