Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Filety z aljašské tresky v pivním těstíčku:
600 g tresky
| 1 vejce
| pivo
| 60 g hladké mouky
| citrón, sůl, olej
| koprová omáčka:
| 200 ml majonézy
| 200 g zakysané smetany
| 60 g čerstvého kopru
| citrón, cukr, sůl, bílý pepř
Postup přípravy receptu Filety z aljašské tresky v pivním těstíčku:
Filety osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a obalíme v hustém těstíčku z piva, mouky a vajec. Zprudka smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme s koprovou omáčkou, kterou smícháme z uvedených přísad.
Fotky receptu Filety z aljašské tresky v pivním těstíčku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!