Použité suroviny receptu Filety z parmice s ananasem a kokosem:
500 g filetů z parmice
| 350 g ananasu z konzerve
| 2 limetky
| 2 stroužky česneku
| 8 snítek pažitky
| 4 lžíce oleje
| 1 lžíce strouhaného kokosu
| špetka cayenského pepře
| sůl
Postup přípravy receptu Filety z parmice s ananasem a kokosem:
V pánvi rozehřejeme polovinu oleje a drcený česnek 3 minuty lehce opečeme. Filety dobře osušíme a zakapeme citrónovou šťávou. Do pánve přidáme zbytek oleje a filety opečeme 2 minuty z každé strany. Poté je vyndáme a necháme okapat na kuchyňském papíru. Ve stejné pánvi 5 minut opečeme ananas s kokosem a špetkou pepře. Dochutíme solí. Filety vložíme do pánve na kolečka ananasu a krátce prohřejeme. Podáváme s kouskem limetky a rýží.
Fotky receptu Filety z parmice s ananasem a kokosem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!