Vložil: | Martinna |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Filety ze sledě v pepřové marinádě:
100 g sleďových fileů v oleji
| 20 g míchaného drceného pepře
| 2 citrony
| 20 g krystalické mořské soli
| 2 PL olivového oleje Bertolli
| 1 ks červené čekanky
Postup přípravy receptu Filety ze sledě v pepřové marinádě:
Z omytého citronu oloupeme vrchní kůru bez bílé vlákniny. Proužky kůry jemně nasekáme a smícháme s drceným pepřem. Okapané filety potřeme pepřovo-citronovou směsí, pokapeme olejem a necháme hodinu marinovat v lednici. Pak nakrájíme na tenké plátky. Ozdobíme lístky čekanky a nezapomeneme na kousek citronu.
Fotky receptu Filety ze sledě v pepřové marinádě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!