Hlávkové zelí pokrájíme na slabé nudličky, omytá rajčata pokrájíme nahrubo, oloupaný česnek a čili papričky bez semínek pokrájíme najemno. V pánvi restujeme rajčata, rybí filety, čili papričky a česnek asi 8 minut. Potom rybu a rajčata vyjmeme a uložíme na vyhřátý talíř. Do pánve přilijeme olej, rozpálíme a restujeme pokrájené zelí asi 2 minuty. Přidáme mraženou zeleninu Findus Wok Classik, špetku koriandru a podle chuti sůl a cukr a za stálého míchání restujeme 5 minut. Na závěr zalijeme vývarem z masového bujónu, krátce prohřejeme a směs rozdělíme na talíře. Na vrch položíme rybí filety a jako přílohu podáváme vařenou rýži.
Rybí filety také můžeme mírně rozmrazit, osolit, opepřit, obalit v hladké mouce a osmažit z každé strany 5 minut.
Zdroj:
Findus