Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Finský pekáček:
500 g vepřového masa
| 1 lžička oleje
| 2 cibule
| sůl
| 1/2 lžičky mletého nového koření
| 500 g brambor
| 1 lžíce másla
| strouhanka
| petrželka nebo kopr
Postup přípravy receptu Finský pekáček:
Maso nakrájené na kousky opečeme spolu s hrubě nakrájenou cibulí na lžičce oleje. Osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka pod pokličkou.
Pak přidáme nové koření a nakrájené brambory a podle potřeby přisolíme. Vložíme do trouby a bez pokličky pečeme, až je měkké. Posypeme strouhankou, pokapeme máslem a ještě prudce zapečeme.
Před podáváním posypeme krájenou petrželkou nebo koprem.
Fotky receptu Finský pekáček:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!