Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fish a chips

fotka Fish a chips
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Fish a chips:

600 g treska  | 3 brambory  | 2 sladké nelupané brambory  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 velký pomeranč  | 50 g okurky  | 1 malá červená cibule  | 1 lžíce bílého viného octa  | 3 lžíce bílého jogurtu  |  sůl  |  pepř  |  půl lžičky římského kmínu

Postup přípravy receptu Fish a chips:

Všechny brambory podélně rozkrájíme na 6-8 kousků, vsypeme do pekáčku a zakapeme olejem. Osolíme, opepříme, důkladně promícháme a pečeme asi 40 minut v troubě na 200 stupňů. V půlce pečení obrátíme. Pomeranč oloupeme a jemně nasekáme. Smícháme s oloupanou a jemně nasekanou okurkou, nadrobno pokrájenou cibulí, octem a jogurtem. Osolíme, opepříme a necháme zakryté stranou. Plech potřeme olejem a naklademe na něj rybí filé. Osolíme, opepříme, zakápneme pomerančovou šťávou a pokmínujeme. Vložíme do trouby nad brambory a pečeme asi 12-15 minut doměkka.


Fotky receptu Fish a chips:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fish a chips
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !