Postup přípravy receptu Flíčky se zelím po vídeňsku:
1. Z mouky, vejce, žloutku, 1/2 lžičky soli a 125 ml vody uhněteme těsto, které necháme pod utěrkou 60 min. odpočinout. 2 cibule jemně nasekáme, zbylé 2 nakrájíme na kolečka.
2. Nasekanou cibuli zpěníme na másle a posypeme cukrem.
3. Zelí omyjeme a nakrájíme na nudličky. Přidáme k cibuli, osolíme a opepříme. Zalijeme vývarem a přikryté 15 min. dusíme,
4. Těsto na nudle vyválíme, nakrájíme na malé obdélníčky a ve vroucí osolené vodé povaříme asi 5 min. Pak slijeme a necháme okapat.
5. Kolečka cibule osmažíme v oleji dozlatova. Flíčky smícháme se zelím, osolíme a opepříme. Před podaváním posypeme smaženou cibulkou.