Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Florentiky

fotka Florentiky
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Florentiky:

100 g kandované pomerančové kůry  | 50 g kandovaných višní  | 75 g medu  | 100 g másla  | 150 g smetany  | 175 g cukru  | 200 g mandlových plátků  | 150 g čokolády na vaření

Postup přípravy receptu Florentiky:

Troubu rozpálíme na 200°C. Pomerančovou kůru a višně rozsekáme na malé kousky. Do hrnku dáme med, máslo, cukr a smetanu. Krátce vaříme, přidáme mandle, stále vaříme za mírné teploty. Po dalších 5 minutách přisypeme pomerančovou kůru a a závěr doplníme višněmi. Ještě zhruba 3 minuty vaříme. Po celou domu masu důkladně mícháme ode dna, aby se nepřichytila. Plech vyložíme pečícím papírem nebo vymažeme. po celé ploše rozetřeme medové těsto a dáme do trouby na 12 minut vysušit. Hotové necháme vychladnout. Ostrým nožem nakrájíme kousky asi 3*3 cm velké nebo je vytvoříme pomocí vykrajovacích formiček. Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu na vaření, kousky v ní částečně namočíme a necháme ztuhnout.


Fotky receptu Florentiky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Florentiky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !