Použité suroviny receptu Florentinská fazolková polévka :
200 g zelených fazolových lusků
| 100 g červeného zelí
| 200 ml rajčatové omáčky
| 2 cibule
| 1 pórek
| 1 stonek celeru
| 1 stroužek česneku
| trocha tymiánumajoránky, soli a pepře
| 4 lžíce oleje
| několik skrojků osmaženého bílého chleba
| vývar
Postup přípravy receptu Florentinská fazolková polévka :
V hrnci zahřejeme olej, přidáme drobně krájenou zeleninu a koření a zamícháme. Zalijeme rajčatovou omáčkou, trochou vývaru a vaříme zvolna 1,5 až 2 hodiny. V případě potřeby dolijeme vývarem nebo rajčatovou omáčkou. Podáváme v nádobě, ve které jsme polévku vařili, se skrojky osmaženého chleba.
Fotky receptu Florentinská fazolková polévka :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!