Použité suroviny receptu Fondue v omáčce s cibulkou:
500 g ementálu
| 5 dl jablečného vína
| špetka muškátového oříšku
| špetka cayenského pepře
| 200 g cibule
| 30 g másla
| tmavý chléb
Postup přípravy receptu Fondue v omáčce s cibulkou:
Sýr nastrouháme na hrubém struhadle přímo do nádoby na fondue. Nejprve vaříme ve vodní lázni na mírném ohni. Když se sýr rozpustí, přidáme jablečné víno, muškátový oříšek, cayenský pepř a dobře promícháme.
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a osmahneme na másle. Osmaženou cibuli necháme okapat a přidáme do sýra. Nádobu postavíme na vařič uprostřed stolu.
Fotky receptu Fondue v omáčce s cibulkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!