Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.06. 2025
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Francouzská cibulačka s opečenými krajíčky bagety

fotka Francouzská cibulačka s opečenými krajíčky bagety
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Francouzská cibulačka s opečenými krajíčky bagety:

1 l vývaru  | 400 g cibule  | 100 g nastrouhaného sýru Gruyére (nebo ementálu)  | 1/2 bagety  | 60 g másla  | 1 lžíce polohrubé mouky  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Francouzská cibulačka s opečenými krajíčky bagety:

Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a osmahneme v hrnci na rozehřátém másle dozlatova. Zaprášíme ji moukou, zamícháme, přelijeme horkým vývarem, přivedeme k varu, osolíme a opepříme. Snížíme teplotu a vaříme asi 30 minut na mírném plameni. Mezitím bagetu nakrájíme na tenké krajíčky a zlehka opečeme na grilu. Hotovou polévku přelijeme do ohnivzdorných misek, navrch položíme opečené krajíčky, posypeme nastrouhaným sýrem, krátce zapečeme na grilu a ihned podáváme.


Fotky receptu Francouzská cibulačka s opečenými krajíčky bagety:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Francouzská cibulačka s opečenými
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !