Použité suroviny receptu Francouzská cibulačka se sýrovými krutony:
2 ks morkové kosti
| 100 g másla
| 1000 g cibule
| 2 ks petržele
| 2 ks mrkve
| 1 ks celer
| 50 ml francouzského koňaku
| 200 g sýru Čedar
| olivový olej
| sůl
| bílý pepř
| polévkové koření
| muškátový oříšek
| toastový chléb
Postup přípravy receptu Francouzská cibulačka se sýrovými krutony:
Uvaříme vývar z kostí. Zeleninu nakrájíme na nudličky, cibuli na měsíčky a na másle vše orestujeme. Zalijeme vývarem, osolíme a okořeníme. Necháme povařit a na závěr vlijeme koňak. Toastový chleba nakrájíme na kostky, opečeme na olivovém oleji a promícháme s nastrouhaným sýrem.
Fotky receptu Francouzská cibulačka se sýrovými krutony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!