Použité suroviny receptu Francouzská drůbeží polévka:
100 g zbylého vařeného nebo pečeného drůbežího masa
| 200 g syrových drůbků
| 1 mrkev
| 2 pórky
| kosek celerové natě nebo libečku
| 2 cibule
| 1 žloutek
| 50 gr másla
| 1 šálek smetany
| petrželka, sůl
Postup přípravy receptu Francouzská drůbeží polévka:
Z drůbků a vody připravíme vývar, přidáme do něho kousek pórku a celerovou nať a povaříme. Na másle zpěníme pokrájenou cibuli a zbytek pórku, přidáme rozemleté drůbeží maso, nakrájené maso z drůbků, zalijeme vývarem a povaříme. Do hotové polévky přidáme žloutek rozmíchaný ve smetaně a petrželku. Dochutíme a podáváme.
Fotky receptu Francouzská drůbeží polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!