Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.06. 2024
Dnes má svátek Alois
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzská okurková polévka

fotka Francouzská okurková polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Francouzská okurková polévka:

1 malá salátová okurka  | 2 cibule  | 1 l drůbežího vývaru  | 80 g másla  | dle chuti: sůl a pepř  | 1 špetka muškátoého oříšku  | 3 hřebíčky  | 2 žloutky  | 300 ml mléka  | 2 housky

Postup přípravy receptu Francouzská okurková polévka:

Okurku oloupeme, pokrájíme na plátky a podusíme na části másla dozlatova. Na pánvi usmažíme nadrobno nakrájenou cibulku, obojí dáme do hrnce, zalijeme vývarem, okořeníme a osolíme. Vaříme asi 30 minut, pak propasírujeme, přidáme zbytek másla a pět mitut před podáváním mléko s rozšlehanými žloutky. V misce zvlášť servírujeme kostičky opečené housky.


Fotky receptu Francouzská okurková polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Francouzská okurková polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !