Vložil: | Miisuliii |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Francouzská polévka z čerstvého hrášku:
500 g čerstvého vyloupaného hrášku
| 1 litr vývaru z masa
| 50 ml kvalitní cherry
| 40 g hladké mouky
| sůl, majoránka
| čtvrt celeru
| 3 stroužky česneku
| pažitka
Postup přípravy receptu Francouzská polévka z čerstvého hrášku:
Hrášek vsypeme do vývaru a vaříme dle potřeby doměkka. Pak umixujeme i s vývarem, vlijeme do hrnce, osolíme, přidáme tmavší jíšku, majoránku a povaříme. Před koncem přidáme utřený česnek se solí a posypeme pažitkou. Do talířků s polévkou nasypeme osmaženou housku.
Fotky receptu Francouzská polévka z čerstvého hrášku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!