Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 01.11. 2024
Dnes má svátek Felix
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Francouzské brambory

fotka Francouzské brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 191

Použité suroviny receptu Francouzské brambory:

podle chuti a potřeby brambory  |  uzenina  |  hrášek  |  mrkev  |  vejce na tvrdo  |  vejce na zalití  |  okurka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Francouzské brambory:

Na dno pekáče dát syrové brambory, osolit, opepřit. Na to nakrájené přísady a znovu brambory, osolit a opepřit. Dát do trouby a ke konci zalít rozšlehanými vejci a péct Francouzské brambory ještě 10 - 15 minut.


Fotky receptu Francouzské brambory:

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Fotky vložil: Mangovka,diskotisk,Marci7,BADAČA,vilka 
Hodnocení receptu Francouzské brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Francouzské brambory
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
i nakrajenou cuketu /s umytou slupkou/
Obrázek uživatelky
profil
dá se přidat cokoliv, brokolice, vařené maso, apod.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mám je taky moc rádaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Fr.brambory milujeme všichni,můžeme je jíst i studené.Prostě tak dlouho,dokud něco zbývá.Se zeleninou jsem je ale nikdy nezkoušela.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ale stejně nejlíp je uměla moje babička, která měla vždy kolem křupavou kůrčičku. To já ale neumím. Když se o ni pokouším, nikdy se mi nepodaří tak, jak to měla babička.

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zlaťáky