Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzské jehněčí

fotka Francouzské jehněčí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Francouzské jehněčí:

dle potřeby: mouka hladká  | dle chuti: pepř mletý a sůl  | 2 ks cibule  | dle chuti: olej  | 1 lžíce protlak rajčatový  | dle potřeby: olej olivový  | 700 g maso jehněčí  | dle chuti: česnek  | dle potřeby: máslo

Postup přípravy receptu Francouzské jehněčí:

Maso hrubě umeleme, opepříme a vložíme na 5 minut na olej smíchaný s kouskem másla. Přidáme pokrájené cibulky a česnek utřený se solí a osmažíme dorůžova tak, aby se maso oddělilo. Poprášíme moukou a za stálého míchání přidáme šálek teplé vody a protlak. Spojíme s masem a vše dusíme na mírném ohni 15 minut. Podáváme s vařenou suchou rýží.



Fotky receptu Francouzské jehněčí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Francouzské jehněčí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !