Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Francouzské jehněčí:
dle potřeby: mouka hladká
| dle chuti: pepř mletý a sůl
| 2 ks cibule
| dle chuti: olej
| 1 lžíce protlak rajčatový
| dle potřeby: olej olivový
| 700 g maso jehněčí
| dle chuti: česnek
| dle potřeby: máslo
Postup přípravy receptu Francouzské jehněčí:
Maso hrubě umeleme, opepříme a vložíme na 5 minut na olej smíchaný s kouskem másla. Přidáme pokrájené cibulky a česnek utřený se solí a osmažíme dorůžova tak, aby se maso oddělilo. Poprášíme moukou a za stálého míchání přidáme šálek teplé vody a protlak. Spojíme s masem a vše dusíme na mírném ohni 15 minut. Podáváme s vařenou suchou rýží.
Fotky receptu Francouzské jehněčí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!