Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzský hruškový páj

fotka Francouzský hruškový páj
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Francouzský hruškový páj:

4 hrušky  | 1 citron  | 150 g měkkého tvarohu  | 3 lžíce mléka  | 180 g cukru moučky  | 1 vanilkový cukr  | 2 vejce  | 200 ml oleje  | 320 g polohrubé mouky  | 1/2 balíčku prášku do pečiva

Postup přípravy receptu Francouzský hruškový páj:

Hrušky oloupejte a nakrájejte na osminky a ihned je zakapejte citronovou šťávou, aby nezhnědly. V míse rozmíchejte měkký tvaroh s mlékem, vanilkovým a moučkovým cukrem. Přidejte vejce, olej, polohrubou mouku promíchanou s práškem do pečiva, lžičku citronové kůry a šťávu z poloviny citronu. Těsto důkladně vymíchejte a nalijte do pečícím papírem vyložené koláčové formy o průměru cca 30 cm. Poklaďte hruškami, které mírně vtlačte do těsta. Formu vložte do předehřáté trouby a při 180°C upečte.


Fotky receptu Francouzský hruškový páj:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Francouzský hruškový páj
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !