Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.05. 2021
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Francouzský hruškový páj

fotka Francouzský hruškový páj
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Francouzský hruškový páj:

4 hrušky  | 1 citron  | 150 g měkkého tvarohu  | 3 lžíce mléka  | 180 g cukru moučky  | 1 vanilkový cukr  | 2 vejce  | 200 ml oleje  | 320 g polohrubé mouky  | 1/2 balíčku prášku do pečiva

Postup přípravy receptu Francouzský hruškový páj:

Hrušky oloupejte a nakrájejte na osminky a ihned je zakapejte citronovou šťávou, aby nezhnědly. V míse rozmíchejte měkký tvaroh s mlékem, vanilkovým a moučkovým cukrem. Přidejte vejce, olej, polohrubou mouku promíchanou s práškem do pečiva, lžičku citronové kůry a šťávu z poloviny citronu. Těsto důkladně vymíchejte a nalijte do pečícím papírem vyložené koláčové formy o průměru cca 30 cm. Poklaďte hruškami, které mírně vtlačte do těsta. Formu vložte do předehřáté trouby a při 180°C upečte.


Fotky receptu Francouzský hruškový páj:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Francouzský hruškový páj
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !