Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzský pstruh

fotka Francouzský pstruh
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Francouzský pstruh:

4 ks pstruha  | 100 g másla  | 1 lžíce hladké mouky  | 2 lžíce octa  | podle chuti sůl  | podle chuti pepř  | podle chuti petržel

Postup přípravy receptu Francouzský pstruh:

Pstruhy na bocích několikrát napříč nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.
Na pánvi asi na 60 g másla - na mírném ohni, je po obou stranách opečeme, vyjmeme a necháme okapat.
Vložíme je do nahřátého kastrolu a posypeme sekanou petrželkou.
V pánvi rozpálíme zbylé máslo, odstavíme a vmícháme vařící ocet. Touto šťávou pak pstruhy přelijeme a podáváme s bramborem.


Fotky receptu Francouzský pstruh:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Francouzský pstruh
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !