Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Francouzský toast s vejcem a sýrem

fotka Francouzský toast s vejcem a sýrem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Francouzský toast s vejcem a sýrem:

4 toustové chleby namazané máslem  | 2 lžíce nadrobno nakrájené petrželky  | 4 plátky čedaru nebo ementálu  | 2 vejce  |  Na těstíčko:  | 2 vejce  | 1 lžíce mléka  |  * mořská sůl a čerstvě mletý černý pepř

Postup přípravy receptu Francouzský toast s vejcem a sýrem:

Dva tousty namazané máslem posypte petrželkou a na každý položte plátek sýra. Přiklopte zbývajícími tousty namazanou stranou dovnitř. Vykrajovátkem o průměru 5 cm vykrojte uprostřed každého toustu kolečko.

V misce ušlehejte vejce, mléko, sůl a pepř. Na malém plameni rozehřejte větší nepřilnavou pánev. Rychle namočte tousty do těstíčka a dejte je na pánev. Smažte asi pět minut, pak tousty otočte, do otvoru uprostřed každého z nich rozklepněte vejce a opékejte zhruba čtyři minuty. Zakryjte pánev pokličkou a pokračujte v opékání, dokud vejce nejsou hotová; trvá to přibližně čtyři minuty.


Fotky receptu Francouzský toast s vejcem a sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Francouzský toast s vejcem a sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !