Postup přípravy receptu Francouzský toast s vejcem a sýrem:
Dva tousty namazané máslem posypte petrželkou a na každý položte plátek sýra. Přiklopte zbývajícími tousty namazanou stranou dovnitř. Vykrajovátkem o průměru 5 cm vykrojte uprostřed každého toustu kolečko.
V misce ušlehejte vejce, mléko, sůl a pepř. Na malém plameni rozehřejte větší nepřilnavou pánev. Rychle namočte tousty do těstíčka a dejte je na pánev. Smažte asi pět minut, pak tousty otočte, do otvoru uprostřed každého z nich rozklepněte vejce a opékejte zhruba čtyři minuty. Zakryjte pánev pokličkou a pokračujte v opékání, dokud vejce nejsou hotová; trvá to přibližně čtyři minuty.
Fotky receptu Francouzský toast s vejcem a sýrem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!