Použité suroviny receptu Fusilli s chřestem a šunkou:
350 g těstovin Fusilli
| 25 g másla
| 50 g sýra Parmazán
| pažitka
| 300 g chřestu (zeleného)
| 200 g šunky
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Fusilli s chřestem a šunkou:
Chřest povaříme v osolené vodě asi 5 minut. Polovinu odložíme a zbytek nakrájíme na kousky.
Šunku nakrájíme na proužky a smícháme s kousky chřestu, přidáme máslo a okořeníme solí a pepřem.
Těstoviny vložíme do hrnce s vodou, přisypeme trochu soli a uvaříme "al dente". Po uvaření ihned scedíme a promícháme s chřestem a šunkou. Nakonec přimícháme strouhaný sýr Parmazán.
Na talíř uložíme chřest vcelku, přes něj porci těstovin a dozdobíme pažitkou. Servírujeme teplé.
Fotky receptu Fusilli s chřestem a šunkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!