40 velkých garnátů (se skořápkou)
| Na marinádu:
| 100 ml olivového oleje
| 1-2 lžíce konaku
| 2 lžíce nasekaných bylinek-estragon,bazalka,kerblík,petrželka
| mořská sůl
| pepř
| kajenský pepř
Postup přípravy receptu Garnáty s bylinkami:
Garnáty oloupeme, na hřbetu nakrojíme a odstraníme střívko. Opláchneme a osušíme. Dáme do ploché misky. Na marinádu smícháme olivový olej s koňakem, bylinkami, mořskou solí, pepřem, kajenským pepřem. Garnáty potřeme marinádou a necháme je přikryté asi 1 hodinu uležet. Garnáty vyndáme z misky a dáme na rozpálený gril pokrytý alobalem. Během grilování je potíráme marinádou.
Fotky receptu Garnáty s bylinkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!