Použité suroviny receptu Gratinované filety z pangase se špenátem a ementálem :
70 g másla
| 30 g hladké mouky
| 300 ml smetany
| 200 g špenátu
| 4 ks filetů z pangase nebo štiky
| 100 g ementálu
| 1 špetku soli
| 1 špetku pepře
Postup přípravy receptu Gratinované filety z pangase se špenátem a ementálem :
Polovinu másla si rozpustíme, přisypeme do ní mouku a uděláme jíšku. Zalijeme smetanou a povaříme 5 minut. Na zbylém másle orestujeme špenát, který osolíme a opepříme. Do pekáče dáme filety, na to špenát, zalijeme bešamelem a posypeme sýrem. Zapečeme pod grilem 15-20 minut. Podáváme s těstovinami.
Fotky receptu Gratinované filety z pangase se špenátem a ementálem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!