Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gratinované karamelové broskve

fotka Gratinované karamelové broskve
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Gratinované karamelové broskve:

5 ks broskev  | dle potřeby: máslo  | 8 lžiček třtinový cukr (demerara)

Postup přípravy receptu Gratinované karamelové broskve:

Čerstvé broskve důkladně omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme.

Gratinku nebo pekáček vyložíme alobalem.

Na alobal rozložíme poloviny broskví. Poklademe je vločkami másla a posypeme cukrem.

Zapékáme při 180 °C. Broskve by měly být na povrchu zlatavě karamelové. Měly by být měkké, ale ne rozteklé.

Ihned je podáváme k masu. Můžeme použít i kompotované nebo sušené broskve. Kompotované moc nesladíme a sušené předem povaříme v džusu, aby krásně nabobtnaly.


Fotky receptu Gratinované karamelové broskve:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gratinované karamelové broskve
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !