Použité suroviny receptu Gratinované kuřecí maso s lečem :
300 g pečeného kuřecího masa bez kostí
| 600 g sterilovaného leča
| 4 lžíce oleje
| 1 cibule
| 2 lžíce rajčatového protlaku
| sladká i pálivá mletá paprika
| strouhanka
| sůl
| 2 vejce
| 120 g strouhaného sýra
Postup přípravy receptu Gratinované kuřecí maso s lečem :
Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na části oleje, posypeme mletou paprikou, po zpěnění přidáme lečo a rajčatový protlak a za občasného zamíchání dusíme do zhoustnutí. Vmícháme část strouhaného sýra a podle chuti přisolíme. Směs rozložíme do 4 zapékacích misek, které jsme vymazali olejem a vysypali strouhankou, posypeme strouhaným sýrem, přelijeme vejci rozšlehanými se solí a zapečeme pod grilem nebo v hodně vyhřáté troubě.
Fotky receptu Gratinované kuřecí maso s lečem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!