Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.06. 2025
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Grilovaná treska s hořčičnou pěnou

fotka Grilovaná treska s hořčičnou pěnou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Grilovaná treska s hořčičnou pěnou:

2 plátky tresky  | 2 lžíce olivového oleje  | 50 ml suchého bílého vína  | 50 ml rybího vývaru  | 4 lžíce dijonské hořčice  | 1 žloutek  | 100 ml sladké smetany  |  šťáva z 1 citronu  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Grilovaná treska s hořčičnou pěnou:

Tresku omyjeme a osušíme. Pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Pak 5 minut grilujeme po obou stranách. V pánvi necháme dojít k varu víno a rybí vývar, přidáme 2 lžíce hořčice a omáčku zahustíme žloutkem. Nakonec přimícháme našlehanou smetanu a dochutíme solí a pepřem. Plátky tresky potřeme hořčičnou pěnou a podáváme se salátem.


Fotky receptu Grilovaná treska s hořčičnou pěnou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Grilovaná treska s hořčičnou pěnou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !