Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Grilovaná vepřová žebírka na pomeračích

fotka Grilovaná vepřová žebírka na pomeračích
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 41

Použité suroviny receptu Grilovaná vepřová žebírka na pomeračích:

1,5 kg vepř. žebírek  |  sojóvá omáčka  |  cukr  |  chilli  |  worchestr  | 3 pomeranče  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Grilovaná vepřová žebírka na pomeračích:

Připravíme marinádu, smícháme 4 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce worcesteru
1 malou lžičku chilli, přidáme vymačkanou šťávu ze 3 zralých pomerančů, dochutíme pepřem a solí a vše přivedeme do varu. Velmi krátce - asi 1 - 2 minuty povaříme a polijeme touto marinádou připravená žebírka v nějaké mělké misce.
Pečlivě promícháme, aby marináda pronikla všude a necháme odstát asi 15 minut. Poté žebírka v marinádě grilujeme asi 10 minut, pak obrátíme a dopékáme i z druhé strany, dokud nejsou žebra hotová.
Hotová vepřová žebírka pak přikryjeme alobalem a necháme asi 10-15 minut dojít a pak podáváme s chlebem.


Fotky receptu Grilovaná vepřová žebírka na pomeračích:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Grilovaná vepřová žebírka na pomeračích
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !