Postup přípravy receptu Grilovaná zelenina s medovou omáčkou:
Nejdřív si připravíme medovou omáčku: Do kastrůlku nalijeme vývar, sojovou omáčku, ocet, olej a společně svaříme. Pak omáčku zahustíme škrobem, který rozmícháme v malém množství vody. Potom ji krátce povaříme, aby ještě trochu zhoustla. Nakonec dochutíme medem a griotkou. Květák a brokolici očistíme a rozebereme na růžičky. Pak to povaříme krátce v osolené vodě, ale nesmí být uvařená přiliš doměkka. Papriku omyjeme a nakrájíme na větší kostky a to stejné uděláme s ananasem nakrájíme na větší kostky. Zeleninu a ananas napichujeme střídavě na špejle. Špízy grilujeme asi 10 minut. Podáváme přelité medovou omáčkou.
Fotky receptu Grilovaná zelenina s medovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!