Použité suroviny receptu Grilované avokádo s kebrlíkovým máslem:
85 g másla nakrájeného na kostičky
| 1/2 lžičky nadrceného růžového pepře
| 1/2 lžičky mletého muškátového květu
| 100 g kuchyňsky upravených krevet
| 1 lžíce nasekaného kebrlíku
| 6 dobře uzrálých avokád, rozkrojených a bez pecky
| 1 lžíce extra panenského olivového oleje
| balzamikový sirup na zakápnutí
Postup přípravy receptu Grilované avokádo s kebrlíkovým máslem:
Máslo rozehřejte na pánvičce a mimo oheň vmíchejte pepř, muškátový květ a krevety.
přisypte kebrlík a směs nechte asi 20 minut chladit. Rozpůlená avokáda, potřená olejem, zprudka postupně opékejte na rozpálené grilovací pánvi. Podávejte horká, naplněná krevetovou směsí a zakápnutá balzamikovou redukcí.
Fotky receptu Grilované avokádo s kebrlíkovým máslem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!