Postup přípravy receptu Grilované pikantní kukuřice:
1) chili, máslo, citrónovou šťávu a slupku a najemno nakrájenou petrželku vložte do mísy, smíchejte a dejte do ledničky na 30 minut
2) listy kukuřice sloupněte ze 3/4 , aby se mohly lehce vyndat „vlasy“ z kukuřice. Opět přikryjte klas listy. Kukuřici potom ponořte na 30 minut do horké vody.
3) Rozehřejte gril
4) Vyndejte kukuřici z vody, nechejte uschnout a stáhněte z ní listy. Mašlovačkou potřete kukuřici připravenou směsí másla, petrželky, chili a citrónu
5) Listy nestrhávejte, opět jimi přikryjte celý klas, pokud jste nesehnali kukuřici i s listy, tak místo nich použijte aluminiovou folii.
6) Nechejte klasy grilovat 20 minut. Nejlépe chutnají ještě teplé.