500 g kuřecích prsou
| 2 velké žemle
| citron
| stroužek česneku
| menší lilek
| cuketa
| 150 g žampionů
| 3 lžíce grilovacího nebo jiného koření
Postup přípravy receptu Grilované sendviče:
Kuřecí prsa nakrájíme na řízky, pokapeme je citrónovou šťávou a posypeme kořením. Poté je přelijeme olivovým olejem a necháme marinovat asi 30 minut. Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Na rozpáleném grilu nejdříve opečeme marinované maso a pak zeleninu. Opečenou zeleninu mírně osolíme. Olivový olej smícháme s prolisovaným česnekem a touto směsí potřeme rozkrojené žemle. Opečeme je na grilu, znovu posypeme kořením a pak na ně rozložíme opečenou zeleninu a maso. Takto připravené grilované sendviče podáváme teplé.
Fotky receptu Grilované sendviče:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!