Postup přípravy receptu Grilované srnčí kotlety s brusinkami:
Srnčí hřbet odblaníme, naporcujeme, z kotlet odsekneme výčnělky kostí a suchou utěrkou odstraníme i nejdrobnější úlomky. Maso ostrým nožem na okrajích a u kosti nařízneme, aby se dobře propeklo. Každou kotletu potřeme olejem, opepříme, vložíme do misky, pokapeme brandy, přiklopíme a necháme v chladu přes noc uležet. Před úpravou kotlety osušíme, znovu potřeme olejem a rozložíme na rozpálený rošt potřený olejem. Grilujeme 8 minut, pak kotlety obrátíme, znovu potřeme olejem a grilujeme dalších 8 minut. Oloupané banány nakrájíme na šikmé silné plátky, dáme do pánve na rozpuštěné máslo, pokapeme citrónovou šťávou, lehce poprášíme moučkovým cukrem a po obou stranách opečeme. Hotové kotlety osolíme, rozdělíme na talíře, na každou navršíme část banánů, na ně brusinky a vše přelijeme horkým máslem zbylým po opékání banánů.