Použité suroviny receptu Grilované vepřové s arašídovou omáčkou:
50 g ořechy burské
| 500 g maso vepřové
| dle chuti: sůl a česnek
| dle chuti: šťáva citronová
| 2 lžíce protlak rajčatový
| 1 dl olej olivový
| 1 ks chilli paprička
Postup přípravy receptu Grilované vepřové s arašídovou omáčkou:
V míse promícháme olej, citronovou šťávu, rozdrcenou papričku, česnek a sůl, přidáme maso nakrájené na proužky a necháme v chladu marinovat asi 2 hodiny. Pak maso vyjmeme a do marinády vmícháme protlak a nadrobno rozdrcené oříšky. Maso napichujeme na jehly, potřeme omáčkou a pečeme na grilu asi 7 minut.
Fotky receptu Grilované vepřové s arašídovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!