800 g vepřového bůčku bez kosti
| 2-3 polévkové lžíce ostré hořcice
| 3 polévkové lžíce nasekané směsi bylinek
| sůl, pepř
| kovové jehly
| olej na potření grilu a potírání masa
Postup přípravy receptu Grilované závitky:
Vepřový bůček položíme na pracovní plochu kůží dospod. Potřeme jej hořčicí a posypeme kořením. Pevně srolujeme a propícháme jehlami ve vzdálenosti 2 - 3 cm. Celou roli pak mezi jednotlivými jehlami rozkrájíme na plátky.
Rozpálíme gril s dřevěným uhlím. Rošt lehce potřeme olejem. Závitky potřeme olejem a každou stranu grilujeme na středním ohni 10 - 12 minut. dokřupava a dohněda. Z obou stran osolíme, opepříme a podáváme horké.
Fotky receptu Grilované závitky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!