Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 02.04. 2025
Dnes má svátek Erika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilovaní pstruzi s bylinkovou nádivkou

fotka Grilovaní pstruzi s bylinkovou nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Grilovaní pstruzi s bylinkovou nádivkou:

4 pstruzi  | 4 lžíce citrónové šťávy  | 4 a 4 snítky petrželové natě a kopru  |  grilovací olej

Postup přípravy receptu Grilovaní pstruzi s bylinkovou nádivkou:

Pstruhy očistíme, zevnitř a zvenku pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odstát. Bylinky umyjeme, necháme dobře odkapat a vložíme do ryb. Potřeme grilovacím olejem. Grilujeme na předem vyhřátém elektrickém grilu nebo na grilu na dřevěné uhlí po obou stranách 6 minut.


Fotky receptu Grilovaní pstruzi s bylinkovou nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Grilovaní pstruzi s bylinkovou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !