Postup přípravy receptu Grilovaný hermelín se salátem z červené řepy:
Nejprve připravíme ingredience. Červenou řepu nakrájíme na kousky, jablko nakrájíme na kostičky, hermelín nakrájíme na plátky.
Avokádo oloupeme, nakrájíme na plátky a dáme do misky. Přidáme červenou řepu, celer a jablko. Misku přikryjeme.
Rozehřejeme gril na vysokou teplotu a krajíčky chleba zlehka opékáme 2 - 3 minuty z každé strany. Připravené tousty pokryjeme plátkem sýra a vložíme na rozpálený gril. Pečeme, dokud se sýr nerozpustí a nezezlátne.
Příprava dresinku: do malého kastrůlku dáme všechny přísady a směs přivedeme zvolna k varu. Na mírném ohni vaříme 2 - 3 minuty, dokud směs není důkladně prohřátá.
Salátové listy rozdělíme na čtyři talíře. Pokryjeme je směsí ovoce a zeleniny a na každý talíř dáme sýrový toust. Pokapeme připraveným dresinkem a ihned podáváme.
Fotky receptu Grilovaný hermelín se salátem z červené řepy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!